Thuiswinkel waarborg

Bezorgen & monteren

Wij houden u regelmatig via de mail op de hoogte over het proces van de levering. Een week voor levering bellen wij u om te overleggen over een datum en tijdstip waarop wij de bank kunnen bezorgen. Wij bieden helaas geen track&trace code, maar op de dag van levering bellen wij u een uur van tevoren wanneer wij eraan komen. Onze standaard bezorgdagen zijn zaterdag en maandag.

Afhankelijk van waar de producten worden bezorgd en welk type transport er nodig is, bepalen wij of de tuinmeubelen gemonteerd worden geleverd of ter plaatse worden gemonteerd. Ongeacht of ze gemonteerd worden geleverd of ter plekke worden gemonteerd, komen er géén extra kosten bij. Er zijn echter wél bezorgkosten.

De bezorgkosten voor alleen de kussens zijn €15,-

De bezorgkosten voor de tuinmeubelen zijn €175,-

Bezorgen en monteren

De verzendkosten zijn standaard €15 (kussens)

De bezorgkosten zijn standaard €175 (tuinmeubelen)

 

Wij van De Stoor Buitenleven leveren zelf de bestellingen bij de klanten.

Wij bellen u een week van tevoren om de bezorgdatum en tijd af te spreken, dus we verwachten dat u op het afgesproken moment dan ook thuis bent. Bent u vanwege omstandigheden niet thuis dan maken wij een nieuwe afspraak.

U kunt de adreswijziging doorgeven via de e-mail info@destoor-buitenleven.nl

Wij maken altijd een afspraak in overleg. Hier kunt u dus aangeven wat het beste uitkomt. Wij proberen wel zoveel mogelijk bestellingen te combineren en vragen u daar ook begrip voor. 

Wij van de stoor buitenleven monteren de tuinmeubelen zelf. 

U ontvangt geen track&trace code, maar wij houden u via de mail zo goed mogelijk op de hoogte. Wij bellen u een week voor levering over de datum en het tijdstip. Op de dag van de levering bellen wij u een uur van tevoren wanneer wij er aankomen.

Wij overleggen van te voren met u wat de beste manier van bezorgen is. Het formaat van de tuinmeubelen bepaald of de meubelen gemonteerd of niet gemonteerd worden geleverd. U kunt er alvast van uit gaan dat mocht u op een hogere verdieping wonen dat we de tuinmeubelen ter plekke zullen monteren. Wij overleggen vooraf met u over de mogelijkheden van het gemonteerd leveren of ter plaatse de loungemeubelen monteren. Het heeft vooral te maken met de breedte en de lengte van het bestelde meubel. 

Nee. In verband met de kwaliteit willen wij graag 100% zekerheid dat uw tuinmeubelen goed door ons in elkaar gezet worden.

ONTVANG GRATIS PROEFSTALEN!

Knipstalen, sample doos

Twijfels over de knipstalen? Kies gratis drie verschillende soorten kleuren stof en beoordeel ze thuis zelf! Vandaag besteld, direct verzonden.