Ginger Grey Loungestoel de Stoor Buitenleven

Informatie betalen levertijd bezorgen garantie

betaklen bij de stoor buitenleven

Informatie

Betalingen

Betalingen van de bestellingen via de webshop gaan via onze betaalportaal Mollie. U kunt betalen via Ideal, PayPal of Creditcard. U krijgt de factuur via de e-mail toegestuurd.

Bestelling in de showroom kunt u betalen na het ontvangen van de factuur onder vermelding van het factuurnummer.

Levertijd

De bestelde producten heeft u samengesteld naar uw wensen. De producten worden voor u geproduceerd na afgesproken betaling en binnen 4 weken geleverd.

Als er om bepaalde redenen wordt afgeweken van de levertijd zullen wij u daar vroegtijdig van op de hoogte stellen. 

Bezorgen

Een week voor levering krijgt u een datum en tijdstip waarop wij de bank kunnen bezorgen. Onze standaard bezorgdagen zijn zaterdag en maandag.

De bank wordt gemonteerd geleverd. Mochten er geen mogelijkheden zijn om de bank gemonteerd te leveren kunt u dit bij ons aangeven.

Het exacte tijdstip van bezorgen wordt op de dag van leveren doorgegeven.

Garantie

Op onze leveringen zit een garantietermijn van 2 jaar. Op de kussens geven wij 5 jaar garantie op verkleuren en verslijten van de kussens.

Het hout is een natuurproduct en kan werken. Het hout verkleurt binnen 4 weken grijs en blijft onbehandeld op zijn best. Wij bieden vanwege de duurzaamheid gedachte geen andere afwerkingen zoals olie of lak aan. 

Als er onverhoopt toch iets is met uw bestelde product binnen de zichttermijn van 14 dagen meldt dan uw klacht binnen dezelfde periode. Wij repareren het zo snel mogelijk.

Op naar een langdurig gebruik van de geleverde producten

De Stoor buitenleven heeft als doelstelling om duurzame kwaliteits buitenmeubels en accessoires te ontwerpen en te leveren, waar mensen gelukkig en blij van worden.