Thuiswinkel waarborg

Levertijd

Wij leveren de bestelde producten na afgesproken betaling binnen vijf weken. Afhankelijk van de stofkeuzes kan de levertijd oplopen naar acht weken. Als er om bepaalde redenen toch wordt afgeweken van de levertijd zullen wij u daar vroegtijdig van op de hoogte stellen. 

Nee helaas halen wij niet altijd de vijf weken levertijd. Al onze bestellingen worden speciaal voor onze klanten gemaakt. Het kan voorkomen dat de stoffen een langere levertijd hebben dan de normale 7 dagen. Hierdoor schuift de levering ook iets op. De meeste leveringen zijn tussen de 4-6 weken.  Wij houden u op de hoogte van een afwijkende levertijd via telefonisch contact of doormiddel van een het sturen van een e-mail.

Wij leveren zoveel mogelijk op zaterdag en maandag onze producten. Voor de levering maken wij van tevoren een afspraak en doen dit altijd in overleg met de klant. Als er redenen zijn om hiervan af te wijken doen wij dit in overleg met de klant.

Wij doen er alles aan om op tijd te leveren. Door de huidige leveringssituatie van onze stoffen en metaal kan de levering soms afwijken. Als het goed is zijn wij u voor en maken wij een afspraak om de producten op een ander moment te leveren. U kunt ook ons bellen op 085-0483508.

U ontvangt geen track&trace code, maar wij houden u via de mail zo goed mogelijk op de hoogte. Wij bellen u een week voor levering over de datum en het tijdstip. Op de dag van de levering bellen wij u een uur van tevoren wanneer wij er aankomen.

ONTVANG GRATIS PROEFSTALEN!

Knipstalen, sample doos

Twijfels over de knipstalen? Kies gratis drie verschillende soorten kleuren stof en beoordeel ze thuis zelf! Vandaag besteld, direct verzonden.