Thuiswinkel waarborg
Marco en Jan Paul

Over ons

Marco van Herp en Jan Paul Vrolijk hebben na een zoektocht naar de juiste tuinmeubelen voor eigen gebruik besloten zelf een tuinmeubel te ontwerpen. Marco is al heel zijn leven actief in de meubelen branche. Hij ontwerpt en levert diverse merken meubelen. Het merk de Stoor met modulaire elementen voor in het interieur is daar een van. Jan Paul heeft een reclamebureau BOFESTO en houd zich vooral bezig met marketing en communicatie. Beide zijn zo enthousiast geworden van de eerste ontwerpen van het tuinmeubel waardoor zij in 2021 de Stoor Buitenleven zijn gestart.

De missie is om tijdloze, duurzame en stoere buitenmeubelen te ontwerpen waar mensen blij en gelukkig van worden. Duurzaamheid is één van onze prioriteiten samen met de flexibiliteit van de keuzes. Dat is ook waarom we hebben gekozen voor de houtsoort Padoek. Een van de meest duurzaamste houtsoorten.

De naam van onze buitenmeubelen hebben we Ginger Grey genoemd, omdat het Padoek hout (ook wel coral wood genoemd) binnen een aantal weken verkleurt van rood naar grijs. Dankzij het Nederlands ontwerp en fabricaat zijn er korte lijnen in de keten wat de snelheid en betrouwbaarheid van de levering en duurzaamheid bevordert. Zo kan de bestelling al tussen 4-8 weken worden geleverd!

De Ginger Grey loungebank en stoelen hebben een unieke, comfortabele zitvalling en een eigentijdse uitstraling. Het totale assortiment bestaat nu uit loungestoelen, loungebanken, hockers, loungetafels en tuintafels met banken, allen van duurzame kwaliteit. Wij leveren de loungebanken, tafels en hockers in veel verschillende formaten en bieden maatwerk aan, zodat de klant een gepersonaliseerde keuze kan maken voor de formaatkussens en stoffering van de zittingen en rugleuningen. Dit maakt onze meubels veelzijdig en aanpasbaar aan de wensen van de klant, terwijl de stijlvolle uitstraling en de focus op het buitenleven behouden blijven.

Loungeset voor Afspraak maken pagina
Ginger Grey Loungestoel

Showroom/ bezoekadres:

Industrieweg 26A

11566JP   Assendelft

E-mail: info@destoor-buitenleven.nl

Telefoon: +31 (0)85 048 35 08‬

ONTVANG GRATIS PROEFSTALEN!

Knipstalen, sample doos

Twijfels over de knipstalen? Kies gratis drie verschillende soorten kleuren stof en beoordeel ze thuis zelf! Vandaag besteld, direct verzonden.