Thuiswinkel waarborg

Ruilen & retourneren

Wij hebben bij onze showroom de modellen staan zodat u van tevoren een goede keuze kan maken. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de knipstalen op te vragen van uw gekozen stoffen. Door de enorme keuze die we hebben leveren wij niets uit voorraad.

De meeste producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en de stoffen speciaal voor u besteld. Hierdoor is het niet mogelijk om de bestelling te ruilen. Als u om wat voor reden niet tevreden bent over ons product kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de producten tegen betaling van 25% van het totaalbedrag van de bestelling retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Dit geldt enkel voor onze maatwerk producten

Voor de niet op maat gemaakte producten heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat lopen de dag nadat u álle artikelen uit de bestelling heeft ontvangen.

Ruilen en retourneren

U heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat lopen de dag nadat u álle artikelen uit de bestelling heeft ontvangen.

Voor bestellingen die speciaal voor de klant op maat worden gefabriceerd is het niet meer mogelijk zonder kosten te annuleren. 

 

Als u om wat voor reden niet tevreden bent over ons product kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de producten terugsturen. 

Mocht u uw bestelling willen herroepen, dan kunt naar de herroepingspagina gaan.

 

ONTVANG GRATIS PROEFSTALEN!

Knipstalen, sample doos

Twijfels over de knipstalen? Kies gratis drie verschillende soorten kleuren stof en beoordeel ze thuis zelf! Vandaag besteld, direct verzonden.