Ruilen & retourneren

Wij hebben bij onze showroom de modellen staan zodat u van tevoren een goede keuze kan maken. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de knipstalen op te vragen van uw gekozen stoffen. Door de enorme keuze die we hebben leveren wij niets uit voorraad.

De meeste producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en de stoffen speciaal voor u besteld. Hierdoor is het niet mogelijk om de bestelling te ruilen. Als u om wat voor reden niet tevreden bent over ons product kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de producten tegen betaling van 25% van het totaalbedrag van de bestelling retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Voor de niet opmaat gemaakte producten heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat lopen de dag nadat u álle artikelen uit de bestelling heeft ontvangen.

Ruilen en retourneren

U heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat lopen de dag nadat u álle artikelen uit de bestelling heeft ontvangen.

Voor bestellingen die speciaal voor de klant op maat worden gefabriceerd is het niet meer mogelijk zonder kosten te annuleren. Wij rekenen 25% van de totaalprijs van de bestelling.

 

Als u om wat voor reden niet tevreden bent over ons product kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de producten tegen betaling van 25% van het totaalbedrag van de bestelling retourneren.

Mocht u uw bestelling willen herroepen, dan kunt naar de herroepingspagina gaan.