Logo thuiswinkel waarborg met bank

Thuiswinkel waarborg keurmerk voor de Stoor buitenleven

De website van de stoor Buitenleven is gecertificeerd met het thuiswinkel waarborg keurmerk.

Consumenten zijn online op zoek naar vertrouwen. Thuiswinkel Waarborg is het meest bekende keurmerk van Nederland met een herkenbaarheid van 92%. Ook is het Thuiswinkel Waarborg het meest kwalitatieve keurmerk voor webshops; alleen de beste webwinkels kunnen lid worden.

Voor onze klanten is het hierdoor duidelijk dat ze met een betrouwbaar bedrijf zaken doen.

Wij zijn getoetst op het:

Gebied van wet- en regelgeving.

Veiligheid

Financiële stabiliteit.

Wij zijn daarom verheugd met het keurmerk op onze website.

Heeft u vragen over het keurmerk? Kijk dan gerust op https://www.thuiswinkel.org/

Voor vragen aan de stoor buitenleven kunt ons bereiken via een van de aangeboden mogelijkheden. https://destoor-buitenleven.nl/contact/

Bekijk ook deze berichten

Ontspannen in stijl: zet je comfortabel neer op onze prachtige tuinbanken en laat je omarmen door de sereniteit van de natuur. Bekijk onze tuinmeubelen op onze website: https://destoor-buitenleven.nl/ Tip: breng je tuinset echt tot leven met bijpassende gekleurde ballonnen als decoratie!

Lees onze tip!

Ontspannen in stijl: zet je comfortabel neer op onze prachtige tuinbanken en laat je omarmen door de sereniteit van de natuur. Tip: breng je tuinset

Lees verder »
Ben je benieuwd hoe de unieke zitvalling van onze buitenmeubelen voelt? Maak hier een afspraak en bekijk onze luxe en duurzame buitenmeubelen van dichtbij. Tot snel!

Maak een afspraak

Ben je benieuwd hoe de unieke zitvalling van onze buitenmeubelen voelt? Maak hier een afspraak of bel ons gerust en bekijk onze luxe en duurzame

Lees verder »
Haal het beste uit deze zomer met onze prachtige unieke buitenmeubelen! Creëer jouw eigen stijlvolle en comfortabele buitenruimte met de tuinmeubelen van De Stoor Buitenleven.

Bestel gratis knipstalen

Haal het beste uit deze zomer met onze prachtige unieke buitenmeubelen! Creëer jouw eigen stijlvolle en comfortabele buitenruimte met de tuinmeubelen van De Stoor Buitenleven.

Lees verder »

ONTVANG GRATIS PROEFSTALEN!

Knipstalen, sample doos

Twijfels over de knipstalen? Kies gratis drie verschillende soorten kleuren stof en beoordeel ze thuis zelf! Vandaag besteld, direct verzonden.