Thuiswinkel waarborg

Betalen

Volledig betalen

Betalingen van bestellingen via onze webshop gaan via ons betaalportaal Mollie. U kunt betalen via Ideal, PayPal, Bancontact, SOFORT of Creditcard (we accepteren Visa of Mastercard). U kunt ook een bankoverdracht maken naar de Triodos Bank. Het rekeningnummer staat op naam van BOFESTO. IBAN NL59TRIO 0390182931. Bij online bestellen geacht om in één keer het volledige bedrag af te rekenen. U krijgt de factuur via de e-mail toegestuurd. Er zitten geen extra kosten aan de betaalmethodes.

Betalen in termijnen / achteraf betalen

Mocht u graag in termijnen willen afrekenen, dan kunt u uw bestelling mailen naar info@destoor-buitenleven.nl met in de beschrijving ‘’Betalen in termijnen’’. U kunt dan de eerste 50% van het totaalbedrag afrekenen na onze e-mailbevestiging en de overige 50% bij de levering van de bestelling. Wij sturen u binnen twee werkdagen de factuur op.

Bestellingen in de showroom

Bestellingen in de showroom kunt u betalen na het ontvangen van de factuur onder vermelding van het factuurnummer. De betaling kan worden overgemaakt op de Triodos Bank (staat op naam van BOFESTO) onder vermelding van het factuurnummer. Bij de bestelling betaald u minimaal 50% van het totaalbedrag. De overige 50% van het totaalbedrag betaald u bij levering.

iDeal betalen

Het staat voor “Internetbankieren Direct Betalen” en maakt gebruik van het online bankieren systeem van verschillende Nederlandse banken. Met iDEAL kunnen consumenten veilig en gemakkelijk online aankopen doen en direct betalen via hun eigen bank.

Het proces van iDEAL betalen verloopt als volgt:

 1. Bij het afrekenen in een online winkel kies je voor de betaalmethode iDEAL.
 2. Je selecteert je eigen bank uit de lijst met deelnemende banken.
 3. Je wordt doorgeleid naar de vertrouwde omgeving van je bank.
 4. Daar log je in met je bankgegevens en bevestig je de betaling.
 5. Na de betaling ontvang je een bevestiging en word je teruggestuurd naar de webwinkel.

Voordelen van iDEAL zijn onder andere de snelle verwerking van betalingen, de veiligheid doordat de betaling plaatsvindt via de beveiligde omgeving van de eigen bank en het gemak van het direct kunnen betalen zonder extra tussenstappen.

Het is belangrijk om te vermelden dat iDEAL alleen beschikbaar is voor consumenten met een bankrekening bij een van de deelnemende Nederlandse banken. Het wordt niet internationaal ondersteund en is voornamelijk bedoeld voor betalingen binnen Nederland.

PayPal

PayPal is een wereldwijd online betalingssysteem dat consumenten en bedrijven in staat stelt om geld over te maken en betalingen te ontvangen via een veilig en gemakkelijk platform. Met PayPal kun je online betalen zonder je creditcard- of bankgegevens rechtstreeks met de verkoper te delen. Hier is hoe PayPal betalen werkt:

 1. Maak een PayPal-account aan: Ga naar de website van PayPal en maak een account aan door je persoonlijke gegevens in te vullen en een betaalmethode te koppelen, zoals een bankrekening of creditcard.

 2. Kies PayPal als betaalmethode: Bij het afrekenen in een online winkel die PayPal accepteert, selecteer je PayPal als betaalmethode.

 3. Inloggen op je PayPal-account: Je wordt doorgestuurd naar de PayPal-website, waar je kunt inloggen op je account met je e-mailadres en wachtwoord.

 4. Bevestig de betaling: Nadat je bent ingelogd, zie je de details van de betaling. Controleer deze en bevestig de transactie. Je kunt ervoor kiezen om geld van je PayPal-saldo, gekoppelde bankrekening of creditcard te gebruiken om de betaling te voldoen.

 5. Betaling voltooid: Zodra de betaling is goedgekeurd, ontvang je een bevestiging en word je teruggestuurd naar de website van de verkoper.

PayPal biedt ook extra beveiligingsmaatregelen, zoals de mogelijkheid om aankopen te beschermen met de PayPal Aankoopbescherming. Hiermee kun je een claim indienen als je een artikel niet ontvangt of als het sterk afwijkt van de omschrijving.

Het gebruik van PayPal kan handig zijn omdat het wereldwijd geaccepteerd wordt en je eenvoudig geld kunt overmaken naar andere PayPal-gebruikers. Houd er echter rekening mee dat niet alle winkels en websites PayPal accepteren, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat je een aankoop doet.

Betalen in het buitenland

Wij bieden Sofort, Bancontact, Visa en Mastercard aan als betaalmethodes voor klanten in het buitenland.

Sofort

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk afrekenen middels een overschrijving via hun online banksysteem.

Betalen met SOFORT is een online betaalmethode die veel wordt gebruikt in landen zoals Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België. Het maakt directe bankoverschrijvingen mogelijk zonder dat je een aparte account hoeft aan te maken. Hier is hoe je kunt betalen met SOFORT:

 1. Selecteer SOFORT als betaalmethode: Bij het afrekenen in een webwinkel, kies je voor de betaalmethode “SOFORT” of “SOFORT Banking”.
 2. Kies je land en bank: Je wordt doorgestuurd naar de SOFORT-betaalpagina, waar je je land selecteert en de naam van je bank invoert.
 3. Log in op je online bankrekening: Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van je online bankomgeving. Hier log je in met je vertrouwde inloggegevens voor internetbankieren.
 4. Autoriseer de betaling: Je ziet de details van de betaling en moet deze autoriseren volgens de beveiligingsprocedure van je bank. Dit kan een eenmalige verificatiecode of een ander identificatiemiddel zijn.
 5. Betaling voltooid: Na de autorisatie wordt de betaling direct van je bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een bevestiging van de voltooide betaling en wordt teruggestuurd naar de website van de verkoper.

Het gebruik van SOFORT biedt het voordeel van directe betaling via je eigen bankrekening, zonder dat je creditcard- of bankgegevens hoeft te delen met de verkoper. Het is echter belangrijk op te merken dat SOFORT niet wereldwijd beschikbaar is en voornamelijk wordt gebruikt in specifieke landen. Controleer daarom of SOFORT beschikbaar is in het land waar je wilt betalen voordat je deze optie selecteert.

Bancontact

Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper. De betaling wordt voltooid en vanuit Buckaroo wordt real-time de status van de transactie doorgegeven.

Betalen met Bancontact is een veelgebruikte betaalmethode in België. Het stelt consumenten in staat om veilig en gemakkelijk online aankopen te doen en direct te betalen via hun bankrekening. Hier is hoe je kunt betalen met Bancontact:

 1. Kies Bancontact als betaalmethode: Bij het afrekenen in een webwinkel, selecteer je de betaalmethode “Bancontact” of “Bancontact/Mister Cash”.
 2. Word doorgestuurd naar de betaalpagina: Je wordt doorgeleid naar de betaalpagina waar je je Bancontact-gegevens moet invoeren.
 3. Voer je bankgegevens in: Op de betaalpagina moet je je bankrekeningnummer en de naam van je bank selecteren.
 4. Verifieer de betaling: Afhankelijk van je bank en de gebruikte betaalprovider, moet je mogelijk een extra verificatiestap voltooien, zoals het invoeren van een eenmalige verificatiecode of het gebruik van een kaartlezer.
 5. Bevestig de betaling: Controleer de details van de betaling en bevestig de transactie.
 6. Betaling voltooid: Na de goedkeuring van de betaling ontvang je een bevestiging en wordt de betaling verwerkt. Je wordt teruggestuurd naar de website van de verkoper.
 7.  

Visa & Mastercard

De creditcards van Mastercard en Visa zijn allebei internationaal geaccepteerde creditcards. Je aankopen zijn standaard bij beide creditcards verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. 

Wij rekenen voor de betalingen geen kosten door aan de klant. 

Creditcard
Betalen met een creditcard is een veelgebruikte betaalmethode over de hele wereld. Hier is hoe je kunt betalen met een creditcard:

 1. Selecteer creditcard als betaalmethode: Bij het afrekenen in een winkel, zowel online als fysiek, kies je voor de betaalmethode “creditcard” of “creditcardbetaling”.
 2. Vul de benodigde gegevens in: Je moet de gevraagde informatie invullen, zoals het creditcardnummer, de vervaldatum van de kaart en de veiligheidscode (meestal een driecijferige code op de achterkant van de kaart).
 3. Verifieer de betaling: Afhankelijk van de betalingsgateway of de winkel kan het zijn dat je extra stappen moet volgen om de betaling te verifiëren, zoals het invoeren van een eenmalig wachtwoord dat naar je mobiele telefoon is gestuurd of het invullen van een verificatiecode.
 4. Bevestig de betaling: Controleer de details van de betaling en bevestig de transactie.
 5. Betaling voltooid: Na de goedkeuring van de betaling ontvang je een bevestiging en wordt de betaling verwerkt. Bij fysieke aankopen moet je mogelijk een ontvangstbewijs ondertekenen.

American Express card

Om te betalen met een American Express-kaart, volg je deze stappen:

 1. Selecteer de betaalmethode: Bij het afrekenen in een winkel, restaurant of online, geef je aan dat je met een creditcard wilt betalen. Zorg ervoor dat de handelaar American Express accepteert als betalingsmethode.

 2. Presenteer je kaart: Haal je American Express-kaart tevoorschijn en geef deze aan de verkoper of voer de kaartgegevens in op de betalingspagina als je online winkelt.

 3. Verificatie: In sommige gevallen moet je je identificeren als de rechtmatige kaarthouder. Dit kan gebeuren door middel van een handtekening op een bon, het invoeren van de beveiligingscode (CVV) op de achterkant van de kaart, of met behulp van biometrische verificatie zoals een vingerafdruk of gezichtsherkenning op compatibele apparaten.

 4. Autorisatie: De handelaar verifieert de geldigheid van je kaart en vraagt autorisatie aan bij American Express om de transactie goed te keuren. Dit proces duurt meestal enkele seconden.

 5. Bevestiging: Na de autorisatie ontvang je meestal een betalingsbevestiging van de handelaar, of je ziet een bevestigingsscherm als je online betaalt.

 6. Betaling en afrekening: De betaling wordt in eerste instantie door American Express aan de handelaar gedaan. Vervolgens ontvang je een maandelijkse overzichtsrekening van American Express met alle transacties. Je dient het verschuldigde bedrag volledig te betalen vóór de vervaldatum die op het overzicht wordt vermeld.

Houd er rekening mee dat de exacte stappen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke betaalsysteem en de handelaar waar je de American Express-kaart gebruikt.

ONTVANG GRATIS PROEFSTALEN!

Knipstalen, sample doos

Twijfels over de knipstalen? Kies gratis drie verschillende soorten kleuren stof en beoordeel ze thuis zelf! Vandaag besteld, direct verzonden.