Betalen

Volledig betalen

Betalingen van bestellingen via onze webshop gaan via ons betaalportaal Mollie. U kunt betalen via Ideal, PayPal, Bancontact, SOFORT of Creditcard (we accepteren Visa of Mastercard). U kunt ook een bankoverdracht maken naar de Triodos Bank. Het rekeningnummer staat op naam van BOFESTO. IBAN NL59TRIO 0390182931. Bij online bestellen geacht om in één keer het volledige bedrag af te rekenen. U krijgt de factuur via de e-mail toegestuurd. Er zitten geen extra kosten aan de betaalmethodes.

Betalen in termijnen / achteraf betalen

Mocht u graag in termijnen willen betalen, dan kunt u uw bestelling mailen naar info@destoor-buitenleven.nl met in de beschrijving ‘’Betalen in termijnen’’. U kunt dan de eerste 50% van het totaalbedrag betalen na onze e-mailbevestiging en de overige 50% bij de levering van de bestelling. Wij sturen u binnen twee werkdagen de factuur op.

Bestellingen in de showroom

Bestellingen in de showroom kunt u betalen na het ontvangen van de factuur onder vermelding van het factuurnummer. De betaling kan worden overgemaakt op de Triodos Bank ( staat op naam van BOFESTO) onder vermelding van het factuurnummer. Bij de bestelling betaald u minimaal 50% van het totaalbedrag. De overige. 50% van het totaalbedrag betaald u bij levering.

Betalen in het buitenland

Wij bieden Sofort, Bancontact, Visa en Mastercard aan als betaalmethodes voor klanten in het buitenland.

Sofort

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem.

Bancontact

Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper. De betaling wordt voltooid en vanuit Buckaroo wordt real-time de status van de transactie doorgegeven.

Visa & Mastercard

De creditcards van Mastercard en Visa zijn allebei internationaal geaccepteerde creditcards. Je aankopen zijn standaard bij beide creditcards verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. 

Wij rekenen voor de betalingen geen kosten door aan de klant.